Over SYSTOP

Foto van Chrisjan op Kreta 2019

SYSTOP is in 2003 opgericht door drs. Chrisjan Leermakers.

Ik heb in 2002 bij Klaus Grochowiak en Egbert Kinds mijn diploma als Consulent Systeem Dynamiek gehaald (hiertoe behoort het begeleiden van opstellingen). Als Primal/Rebirth-therapeut heb ik de C-status behaald. Verder heb ik mijn practitionersdiploma in het Neuro Lingu´stisch Programmeren en ook heb ik een vervolgopleiding familieopstellingen gevolgd bij Jan Jacob Stam van het Hellingerinstituut Nederland. Daarnaast heb ik een opleiding tot coach en reader aan het CICO (Centrum voor Intu´tieve en Creatieve Ontwikkeling) afgerond.

Aan de Humaniversity in Egmond aan Zee heb ik een belangrijk deel gevolgd van de Humaniversity Therapist Training en van het Studentenprogramma.

Mede vanuit mijn achtergrond als aardrijkskundige (fysisch geograaf) en natuurconsulent onderzoek ik hoe we als mensen onze relatie met onze leefomgeving, de Aarde kunnen verbeteren door in een opstelling contact te maken met andere vormen van bestaan op onze planeet: de dieren, planten, maar ook de niet levende natuur en cultuurlandschappen. Daarnaast onderzoek ik in een opstelling wat je woon- en werkomgeving aan je te zeggen heeft en ook hoe een betere balans te bereiken is in de wisselwerking tussen jou en je omgeving. Ook onderzoek ik wat een bepaalde plek te zeggen heeft of eventueel nodig heeft.

Contact informatie is hier te vinden.